Aan welke pandemische aankoop heb je nu het meest een hekel?

Afbeelding voor artikel getiteld Welke pandemische aankoop haat u nu het meest?

Foto: fotokritisch (Shutterstock)

Er was een moment tijdens de diepten van quarantaine in 2020 toen ik mezelf ervan overtuigde dat ik echt met schilderen zou beginnen. Twee jaar later kan ik het niet meer opbrengen om de nauwelijks gebruikte penselen en doeken weg te gooien die achter in mijn kast zijn geschoven. We hebben allemaal geëxperimenteerd met verschillende coping-mechanismen tijdens de pandemie, wat leidde tot allerlei onkarakteristieke aankopen waar we nu spijt van hebben.

Lifehacker senior gezondheidsredacteur Beth Skwarecki gedeeld haar bron van pandemie koopt berouw met mij: Rolschaatsen. Ze zegt, “Er was een hete minuut waarin ik dacht dat ik zou gaan rollendansen, dus ik had natuurlijk alle nieuwe skates nodig in een andere kleur en stijl.” En als ik van het stof afga dat zich blijft verzamelen op de hometrainer van mijn kamergenoot, voel ik me veilig en noem ik haar ervaring met een vleugje spijt van de koper.

Dus nu vraag ik jullie, lezers van Lifehacker: wat heb je tijdens de pandemie gekocht waar je nu veel spijt van hebt? Misschien is er een kombucha-startpakket voor thuis dat je in je voorraadkast achtervolgt. Misschien lees je dit vanuit een huis dat tijdens de piekpandemie goed voelde om te kopen, maar achteraf voor jou verkeerd was. En wie van ons heeft niet geprobeerd een eigen kruidentuin te kweken? Ik zeg alleen maar dat ik te veel stenen potten bezit en dat ik nu niet weet wat ik ermee moet doen.

Ga je gang en neem een ​​kijkje onder je bed of achter in je kast, en deel dan je grootste bron van pandemie-gerelateerd berouw van kopers met ons in de reacties hieronder. Vervolgens zal ik uw reacties doorlezen en deze volgende week in een apart bericht afronden. Hopelijk kunnen we samen medeleven hebben en ons een beetje beter voelen over onze eigen kortzichtige aankopen. Ik weet dat ik niet de enige ben die quarantaine de schuld geeft van een paar klappen op mijn portemonnee.

Leave a Comment